Samtal från Nyköping...

Så äntligen har läkarna i Nyköping gjort någe rätt.

Fick samtal därifrån idag, svaret på benmärgsprovet hade kommit. Leukemin har inte kommit tillbaka, men dom kan inte vara hundra på det heller tydligen.

För att förklara detta, jag är sjuk i leukemi men jag har inte sjukdomen kvar. Dom kan inte friskförklara mig förrän om minst ett år och därför har jag fortfarande leukemi. Shit, förvirrande det där...

Så, nu iaf så ska jag i början av nästa vecka åka till Uppsala för att träffa läkare där. Jag blev glad, jäääävligt glad av att höra det. Jag har ju allt mitt förtroende hos dom och att envisas med att besöka läkare i Nyköping som skiter i allt och inte är specialiserade på detta gör mig bara förbannad. Det sa även läkaren, "Det är bättre du får träffa dom i Uppsala än att du ska härva omkring här i Nyköping."

Thank you.


Får se om dom tar nå mer benmärgsprov där uppe, men det är jag inte lika orolig för i så fall... Det är ju vad dom gör där. På blodavdelningen i Uppsala. Yay. Jag hoppas att det jobbar lite sköterskor som man känner igen där så man kan smita förbi och säga hej... Har velat åka upp dit för att säga hej jätte länge och nu får jag äntligen komma upp dit.


Jaja...


Jag har tråkigt och min hjärna har övertagits av "onda" tankar. *asg*


Nu ska jag ringa mormor och kolla läget och sen så ska jag glutta på TV.


******


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0