27 oktober 2010 - Virkmania!

Har sagt att jag inte tänkt lägga upp mina virkade mössor här men jag kände nu, äh va fan, så här kommer dom.Hittade inspiration till den hos den här bloggen.
Tyckte den var så himla snygg att jag bara var tvungen att virka en liknande. 

 

Den här mössan beställde Minna. Den är klar men har en stor fundering på om jag ska virka en lite större blomma och sätta bredvid den här. Tycker det ser lite fjuttigt ut.Mössa till Marianne på jobbet. Som tack för att jag fick den fina kattklätterställningen katterna verkligen älskar!Virkade denna på beställning till Carina. Är nöjd, men det är jag så gott som med alla mössor. =D

Det här är mina virkade mössor som finns i min mösslåda här hemma:

     

     

Detta är mössor andra beställt:

     

Den första är väldigt lik min men är inte exakt som min. Randningen är annorlunda och den är lite kortare.

Jag har även sytt två mössor, och dom ser ut så här:

  

Tygerna kommer från min farmor. Den lilamönstrade mössan fick Alicia och tyget är dessutom inhandlat någon gång på 70-talet. Har själv en mössa i det tyget men den har inte jag sytt utan min kära Sara.

Det blåa rutiga tyget har en gång i tiden varit nåt klädesplagg till min gammelfarmor Karin. Hon gick bort -94 och det var nog inte nyköpt då.

Har även stickat två mössor. Måste erkänna att jag tycker att det är hundra gånger roligare att virka så sticka kommer jag inte göra så ofta igen.
Men så här ser iaf mössorna ut:

  

Den flerfärgade är min och den svarta fick Sara.

Har några mössor till försäljning med. 150kr styck kostar dom. Går även jätte bra att beställa en om man vill ha en annan färg eller modell. =D

     

Dom två första passar till vuxen, den lila passar kanske till 6-8 år.

Har virkat en bebismössa som jag är väldigt osäker på storleken på. Ska försöka pröva den på Alicia som den är till så snart som möjligt.

Detta är iaf lite vad jag pysslat med. Gud, det är verkligen jätte roligt att virka!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0