25 maj 2010 - Edward threatens Jacob

Shit... Jag får gåshud!
Gissa om jag längtar mer och mer efter 30 juni...
Kärlek <3


13 maj 2010

Idag är det torsdag och till min STORA besvikelse är det inge Vampire Diaries ikväll. Jävla hockey. Är säkert inte ens en match värd att titta på.

Idag är det en röd dag dessutom så man är ledig. Min lediga dag spenderas med att städa lägenheten. Har kommit en bit på väg men det är en del kvar. Det såg ju verkligen ut som om en bomb slagit ner här hemma.
Får nog städa lite imorgon också, men jobbar ju typ 6.30 - 13.00 så det borde jag ju hinna en sväng på eftermiddagen.

I tisdags var vi i skogen med jobbet. Var med på Mulle med dom äldsta barnen. Var faktiskt tvungen och ta en bild på att jag är i skogen då det händer VÄLDIGT sällan eftersom jag tycker att det är ganska äckligt.Hittade en liten plätt med ett gäng vitsippor på. Såg till att det inte var några barn med på bilden också. Får inte lägga upp den här annars.
Brukar vara med på Knopp på tisdagar och den skogen vi är i då är inte lika jobbig. Den är liksom inte tät med träd och så och ligger mellan dagis och skolan. Så den går bra.

Vi har också fjärilar på dagis som vi följt sen dom var små larver på drygt 1 cm. Sen växte dom till sig och tillslut vart det puppor av dom. I tisdags också dök den första fjärilen upp.Vingarna har inte riktigt torkat och så på den där bilden.
Igår onsdag så precis vid frukosten var jag tvungen att igen gå och kolla på pupporna då det såg ut som om det kommit en till fjäril och det hade det. Och medan jag står där och kikar ser jag hur en till puppa spricker och ut kommer den tredje fjärilen. Det var helt sjukt vad fort det går. Titta bort och du har missat det.
När den kommit ut kommer den fjärde så jag skyndar mig att ställa buren på frukostbordet så barnen fick möjlighet att se en komma ut också. Strax därefter kom den femte. Det var så häftigt!

Ska försöka lägga upp lite bilder från Lady Gaga här, men jag vet inte riktigt när. Fick ett par okej bilder iaf. Dom inspelade klippen var sådär.

Nej, ska man ta och fortsätta här då så man blir färdig nån gång. Har inte lust att hålla på med det här hela dagen så det därför det blir en sväng med städ imorgon också. Jag önskar man hade en städerska. Haha, får kanske hyra in någon som kommer och städar åt mig en gång i veckan. =D

Love! <3

9 maj 2010

It's addictive.

 


8 maj 2010 - Ikväll smäller det!

Kan inte fatta hur snabbt tiden gått från att vi köpte biljetter till att det faktiskt är dags...
Har längtat som fan efter den här kvällen så det ska bli helt sjukt kul.Lady Gaga here we come!!!

RSS 2.0