18 juni 2010

Jaha, det är väl dags att blogga igen, var ju ett tag sen.

Har hänt lite saker sen sist. Har varit med Sara i Katrineholm, tror det var typ andra gången i hela mitt liv jag varit där. Tror jag. Eller så var det första gången. Katrineholm var inte så värst mycke och se men det var ändå ganska skönt och komma bort i från lilla Vagnhärad en stund.

Sen var det ju förra fredagen, den 11 juni. Den kantades av sorg. Farfar ringde på kvällen till pappa och berättade att Busiga Arne gått bort. Det var hemskt.
En av de mest roliga människor jag träffat försvann plötsligt för att inte finnas kvar hos oss och förgylla kalas och andra träffar.

Så nu blir det begravning den 8 juli om inget annat inträffar. Känns verkligen skit ruttet. =(

Nu till något roligare!
Jag har varit och hämtat ut biljetterna till ECLIPSE!!! Det ska bli så sweet!Längtar som fan och varje gång trailern kommer på tv får jag verkligen gåshud och det pirrar i hela kroppen! Ojojoj...

Imorgon blir det 30-års kalas i Eskilstuna för Robin. Ska bli kul och se hur dom bor och framförallt träffa Robin, Lotta och lilla Wilda som fyller 1 år den 25 juni som jag dessutom aldrig träffat.

Nehä, nu ska jag hoppa in i duscha. Fixa iordning mig tills pappa kommer. Blir en sväng till Tystberga och morbror ikväll också, ska bli kul!

Over and out!
Love <3

8 juni 2010Favorit i repris.
Dock denna gång med musikvideo.
Lady Gaga <3


RSS 2.0