Fredag 18/12 - 6 dagar kvar till julafton

Sådärja. Jag lever!!! Tyvärr med en värkande arm och sprängande huvudvärk. Fantastiskt!

Värkande armen är pga sprutan.
Huvudet är för tillfället ett olöst mysterium. Jag hoppas verkligen inte att det är för att jag började med Vesanoiden idag, vet att jag haft ont i huvudet förut när jag ätit den medicinen... Sen om det varit pga medicinen vet jag inte. Tog en alvedon för en liten stund sen så jag hoppas att det ger sig snart.

Prutten och jag var hos bejb idag på dan och spelade lite Wii. Mitt älsklingsspel helt klart. Vi prövade lite andra spel idag och bara så ni vet, Prutten suger på tennis. HAHA!

Ska be Prutten hjälpa mig och slinga håret i helgen, är lite sugen på och göra någe nytt, ska bli spännande och se om det blir bra. Är ju som vanligt jävligt harig när det kommer till håret. Men, det går ju och färga över om det ser för taskigt ut...

Jaja, ser att Hellboy 2 går på Canal+ Action så jag ska glutta på den och sy axelbanden på min fina klänning.

6 dagar kvar till julafton... UNDERBART!!!

Torsdag 17/12 - 7 dagar kvar till julafton

Det har ramlat ner ännu mer snö från ovan och det har gjort backen änn mer vit än vad den redan var.
Det är helt galet.

Att det inte kan komma lite åt gången istället för allt på en gång?

Fick snällt gå ut och skotta idag också. Plogbilen verkar vara lite slö så det var en himla massa och skotta.

Posten kom när jag höll på som bäst och i brevlådan fanns nåt jag inte ville ha. Crap.



Ugh. Får åka iväg sen när pappa kommer hem från jobbet. Vill inte åka med Saras bil i det här snöovädret, känner mig mer hemma i pappas SAAB än Saras Volvo.

Jag vill ju inte ta nå spruta!!! Jag hatar sprutor. CRAP!

Nåja.

Det är 7 dagar kvar till julafton! Fantastiskt!
Jag längtar som sjutton! Vi har dom helt klart finast inslagna julklapparna iaf, men det är som vanligt. Jag och prutten har alltid paket som skiljer sig från mängden.
Vi ser också alltid till att det inte är tomtar på inslagningspappret, såna där klassiska tomtar. Jag ogillar dom massor. Vet inte varför. Tror att det är så att det ser så rörigt ut men jag vet inte.

Vi har haft brunt, brons och guld tema ett år, ett annat år hade vi blått och silver. Förra året hade vi rött, orange och svart.

Jag planerar ett helt år innan vad jag ska ha för inslagning nästa år. Jag är lite knäpp sådär.

Var ju i Nyköping igår och fick min medicin. Det är för jäkla tråkigt och sitta där och andas in den där skiten. Brukar ha mitt DS med mig men det är ute på semester, Dominikanska.

Jaja, nu ska jag kleta på lite hudlotion.

Jag skriver mer imorgon när jag återhämtat mig från läskig spruta nummer 2. Ugh.


Tisdag 15/12

Yay!!!

SNÖN ÄR HÄR!!!! Och det är med besked!

Underbart!

Var precis ut och skottade fram bilen och gången in till lägenheten. Ser att nu kom plogbilen till parkeringen så det känns bra. Var ju bara 15 cm snö mitt på parkeringen.

Tog med mig kameran ut när jag skotta så jag tog lite bilder.



Och så tog jag på bilen som var begravd också.



Snö är för härligt!
Synd att bejb inte är hemma, annars hade vi nog fått ge oss ut i backen och åkt lite pulka. Fy satan så skoj det är!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen sticka iväg till pappa för att käka middag. Tänkte väl ta med mig skyffeln till bejb sen så jag kan skotta fram hennes plätt framför dörren, om det nu behövs. Måste upp dit och kolla till katten och vara där och gosa lite med honom. Han tycker verkligen att det är pest att husse och matte är borta nu. Han är kelig till tusen nämligen. Får se om Prutten följer med upp idag också, kanske måste spela lite. Om hon nu inte är på tok för risig.

Maila min läkare idag och frågade om vaccineringen för svininfluensan. Mormor snacka nånting om att dom med nedsatt immunförsvar skulle ta två sprutor. Så ja, jag frågade honom just det och mycke riktigt, det kommer nog en kallelse för min andra vaccinering snart. Crap.

Imorgon blir det Nyköping, ska få medicin. Hoppas dom fått ordning på vägarna så att trafiken flyter på iaf. Ibland så kan man undra ifall folket här aldrig sett snö? Ifall dom inte fattar att man måste vara försiktig?
Jag åker hellre mycke tidigare och får sitta där och vänta än att tokstressa och köra som en galning för och komma fram i tid. Det är då det händer olyckor.

Pappa hjälpte mig och fixa nya vindrutetorkare på S40:n, dom som satt var så JÄVLA dålig. Dom här är begagnade med dom är hundra gånger bättre. Bejb och Mattias får fixa nya ordenliga sen när dom kommer hem, men dom här duger för den lilla bilturen mellan mig och bejbs lägenhet.

Nehä, nu måste jag kasta mig in i duschen så jag blir klar nån gång. Fy satan vad snö det kommer vara hos pappa. Fasiken, undra vart jag ska göra av bilen???

Måndag 14/12

Jösses! Tiden går galet fort.
Nu var det en vecka sen jag blogga igen. Men veckan har varit fullspäckad så jag har inte fått tid över för och kasta in ett litet blogginlägg.

Men. I fredags... Idol-finalen... Gud, både Calle och Erik var jätte duktiga! Sen så var ju Calle min favorit och han var det sen jag såg honom på audition så visst hade jag helst sett att han vann.
Sara och jag glutta ju på det som vanligt och hon höll på Erik. Men jag kände nånstans att det egentligen inte spela nån roll vem utav dom som vann... Det var den ultimata finalen helt enkelt.

Calles version på vinnarlåten är gudomlig! Får gåshud över hela kroppen... Och årets vinnarlåt över lag måste vara den bästa dom någonsin lyckats knåpa ihop.



Underbara Calle! <3

Jaja, lördagen sen spenderades med ett kort besök hos Ken. Han har äntligen kommit joinat min liga och fyllt hela 24 år.
Prutten och jag var en sväng till Järna också och var in på Hem ljuva hem där. Inte mycke kul dom hade där.

Mamma fyllde ju dessutom år i onsdags men jag och Prutten har inte hunnit varit iväg och gratulerat henne än, det får bli idag sen. Hon ska få sig en lite present, men det är inge märkvärdigt, mest bara en present för presentens skull. Typ.

Jaja, nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen och käka lite frukost. Ska vara i Trosa kl 9 idag igen.
Gud så less jag börjar bli på dom där jäkla dagarna. Det är ju emellanåt ganska så tråkigt där... Urk.

Ska försöka slänga iväg ett inlägg ikväll. Har väl all tid i världen nu när Sara och Mattias stckit iväg till solen. Fast iofs, jag ska ju vakta hennes katt och spela på hennes Wii, så jag kanske är jätte upptagen ändå. *fniss*

Later!!!

Måndag 7/12



Hahahaha!

Sjutton år och med get.

Prutten, här har du din julklapp från storasyster!

Love you! *puss*




Söndag 6/12

Yay! Idag har varit en himla bra dag. Vakna vid 12, var på bra humör och det har hållit i sig hela dagen. Så skönt!

Köpte ju lite lösögonfransar igår, först mina bästa som jag alltid använder, Depend Nr. 3 heter dom. Det blir himla fint med dom. Sen köpte jag även ett set med singelfransar i tre längder, short, medium och long.

Det har jag lekt med idag. *fniss* Har aldrig använt singelfransar och måste erkänna att jag tyckte dom var lite smått krångligt att sätta fast. Men övning ger färdighet.

Kan visa bild på dagens sminkning.



Det blev sisådär men jag gick ju ut med det iaf.
Hade ju glasögonen över det där sen och då såg det ut såhär...



Nu är den översta bilden iofs tagen med blixt och den undre utan. Men sminket försvinner verkligen massor bakom ett par glasögon. Därför ser det alltid ut som om jag har en massa smink på mig innan jag får på mig glajjorna.

Är för övrigt tokigt kär i M/S Flamenco och M/S Smaragde från MUS. Ja, ögonskuggorna.
Just idag använde jag Smaragde tillsammans med en guldig ögonskugga. Galet snyggt.

Hm, vad mer då?

Jo, var med bejb och hennes karl till Slöddertälje för att köpa Nintendo Wii, ja, dom alltså. Så när vi väl var back home så spelade vi Super Mario för hela slanten. Haha, gud vilket roligt spel! *fniss*

Nu jäklar visar vi vilka som är gudar på Super Mario på nyår bejb! Om det nu blir nå Wii-spelande då...

Imorgon måndag är det det vanliga som gäller igen.
Möte mellan 9-13, provtagning efter 13, coachmöte kl 15 och nästa möte vid 16. Full dag. I fucking hate it.

Ska försöka blogga imorgon igen. Men det beror helt på om jag orkar.

Ja just det! Var ju upp till Minna innan jag åkte hem från bejb. Träffade Minnas karl för första gången. Så kul att hon hittat en kärlek.
Nu är det banne mig min tur snart! Jag vill ju med vara kär! ;)

Dags för sängen nu så jag kommer upp imorgon bitti.

Sleep tight!


Lördag 5/12

Attans! Jag hann ju inte blogga igår... Rackarns.

Jaja. Jag trodde att min fredag skulle bli en lugn dag hemma men så blev det inte alls.
Följde med bejb och hennes karl till Skavsta och Nyköping redan vid 9.30 på morgonen. Dom behövde ju ordna lite ärenden innan deras resa till Dominikanska Republiken.

Bejb och jag sprang en vända på stan och försökte hitta en nyårsblåsa till henne men det ser mörkt ut. Vi ska fortsätta leta i veckan.

På kvällen var det Idol för hela slanten. Gissa om jag var über nöjd när Calle gick vidare till final... Det kommer bli en sån grym final på fredag, totalt jävla grym.

Hamnade en sväng ute på Kvegerö senare på kvällen också. Bejb spela Mario och ja, det gick sådär. Men övning ger färdighet. Fast hon var ju helt klart bättre än vissa andra.

Dåså.

Då var vi inne på lördagen.

Prutten och jag stack iväg och fixa julklapparna idag. Dom enda som är kvar att fixa är mamma och Elons och mormors. Paketinslagningen i år kommer bli så fin och lite smått lyxig med guld... *fniss*

Är dessutom taxi ikväll. Har skjutsat pappa och Carina till Trosa. Carinas jobb hade nå julbord tror jag det var. Ska hämta dom lite senare sen.

Och mer då? Min mage/rygg gör ont igen. Fan. Får nog ringa och höra med VC på måndag om det där. Det får INTE bli värre än vad det är nu, måste ju faktiskt köra bil sen.

Nej, nu ska jag skutta in i duschen innan pappa ringer. Blir skönt och spola varmt vatten på ryggen. Mmmm...
Och så fryser jag ju som en liten gris.

I'll be back tomorrow. ;)

Torsdag 3/12

Dagens inlägg handlar om... Ingenting.

Har inte hänt så värst mycke här inte. Har haft två kvällar med sjuk smärta i magen och ryggen. Vette fasiken vad det berodde på. Idag har jag som tur var sluppit det.
Var iväg och klippte mig igår. Ser ut som det gjorde innan men det är något kortare och ja, lite fräschare. Känns himla skönt iaf.

Ligger just nu och gluttar på NCIS och längtar en massa efter julen.
Är så sugen på julskinka! Och lussebullar...

Men det är väl ungefär det. På lördag ska jag va chaffis åt far och Carina. Dom ska på julbord med hennes jobb. Som tur är är det bara fram och tillbaka till Trosa. Gillar inte riktigt att köra bil när det är så här småhalt på vägarna.

Så med andra ord. När julen är över så vill jag ha vår och sommar igen!
Men så blir det ju inte... *suck*

Hade en plan om att åka till Södertälje och köpa julklapparna med syster imorgon men glömde fråga far om jag kunde låna bilen. Äh. Får ta julklappsshoppandet på lördag istället.

I'll be back igen imorgon och berättar om min spännande dag. ;)

Onsdag 2/12



This one is for you Prutten!




Tisdag 1/12

Idag var jag med hjärtat en sväng till Nyköping.
Jag träffade en läkare och sen uträttade vi lite andra ärenden samtidigt. Jag tror vi köpte typ 2 kg GRÖNT godis. Alltså, vi grävde ut alla gröna godisar vid lösviktsgodiset. Haha, folk måste ha tyckt att vi var helknäppa.
Äh. Vad gör det om hundra år???

Min rygg och mage paja idag. Vette fasiken vad som hände men fick GALET ont iaf.
Var något besvärligt och köra bil när jag skulle hämta lilla pappa från jobbet.
Väl hemma igen så stoppa jag i mig värktabletter.

Tradolan.

Tänk att 2 tabletter kan få en att bli helt väck i skallen och sluddra när man pratar. Haha...
Är fortfarande helt väck, mer än vad jag normalt är alltså.

Hm.

Har prövat två, ja, eller tre av mina nya skuggor jag köpte i söndags.
Hade den gröna M/S Smaragde igår och hade M/S Flamenco idag.
Satte även dit lite av M/S Satin idag.
Det blir verkligen kanonfint av dom! Jag ska aldrig ha nåt annat smink än det från Make Up Store.
Mitt nästa köp blir en av de svarta skuggorna. Det är lite guldshimmer i den.

Tog foton på hur det blev men tycker inte att det syns nå bra på dom. Tyvärr. Får sminka mig på dagen och utnyttja dagsljuset för att få fina bilder på ögonskuggorna tror jag.

Hm.

Det var nog allt för den här gången.

Hittills har jag iaf lyckats blogga en gång om dagen. Men... Samtidigt är det ju bara tisdag.

I'll be back! Puss!!! 


RSS 2.0